torsdag 15. april 2010

oldemorsruter

Ble til et fiiint teppe til gyngestolen vårres. Hun (altså gyngestolen) har stått så fin og tålmodig borte ved vinduet, tatt varmt imot oss når vi ville sitte på fanget hennes, hun har hvisket historier i øret vårt, knirket så fint når vi vil bysses. Nå var det på tide at teppet kom på plass!

Jeg har brukt eggehvit, lys og mørk lilla og brun farge på ullgarnet, og jeg kjøpte det på salg, så dyrt ble det heller ikke. Skulle jeg reknet tiden jeg har brukt i kroner blir det derimot et kostbart stykke håndarbeid.

1 kommentar:

Gult hus sa...

Hei og takk for koselig kommentar og for at du vil være følger, så artig! Jeg blogger jo ikke så mye, og har jo derfor ikke så mange følgere, men jeg må innrømme at det er litt godt å få ros/oppmersomhet og cred for det man gjør :-) Spes fra fremmede på blogge-måten, litt merkelig kanskje? Eller helt naturlig? Gøy uansett :-)
Og nå over til deg; dette var et halt nydelig teppe! Nå ble jeg veldig inspirert, jeg elsker oldemorruter, og holder på med et nytt selv. De andre teppene du har laget er også råfine. Liker farge sammensetningene dine!

Ha en finfin dag :-)