mandag 23. august 2010

idébøker

De er veldig kjekke og ha! Jeg tror jeg har en fem, seks stykker. I noen av dem limer, tegner, skriver jeg inn alt jeg synes er fint, som får meg til å føle noe, og som gir meg inspirasjon.

Noen bøker er forbeholt enkelte idéer og drømmer jeg har. Foreksempel har jeg en egen bok til alt som skjer på bedehuset, alt jeg ønsker skal foregå der, og drømmer og planer om hva vi kan finne på for at bedehuset skal bli en god plass og være. For den gamle bedehusgjenger, og for de som aldri har satt sine bein innenfor de dørene.

Den siste ideboken jeg vil vise dere er denne. Boka med alle drømmer, planer og visjoner jeg har for Håkontun. Mitt livsprosjekt. Når jeg er litt motløs eller tiltaksløs, eller når jeg trenger litt inspirasjon blar jeg i disse bøkene. Og når jeg blar i de, dukker det ofte opp nye idéer:)

2 kommentarer:

Malu sa...

Hei Kristin:)
Tusen takk for hyggelig kommentar.
Jeg er også glad i notat/skissebøker.
Har alltid med meg et par.stk. i veska.Vet jo aldri når man kommer over litt "gull".For noen flotte blogger du har.Ble kjempe inspirert.
Klem
Malu

Unknown sa...

Hei, så koselig blogg du har, her vil jeg kikke inn igjen. Kom gjerne inn til min blogg på besøk også, legger du igjen en kommentar blir jeg hoppende glad.