mandag 18. oktober 2010

pakke i posten

Ja, det er en god stund siden jeg fikk denne i posten nå, men nå har jeg endelig rotet meg til å lage et innlegg om den:) Ble nemlig så fryktelig glad og oppmuntret av innholdet:)

Til jul for 2 år siden var tuppa mi 1 uke gammel, og under juletreet lå en jule/barselsgave til henne fra min tantes venninne i Oslo. I to somre jobbet jeg sammen med henne, Inga, hun er ei god og gavmild, hjertevarm og snill dame i sin beste alder:) I julepresangen lå det 7 nydelig hjemmelagde smekker. Tror faktisk det er den mest nyttige presangen Eline har fått noen gang:) De er heklet med heklenål 1 1/2,  i et garn som heter mandarin petit.

Nå som jeg begynner å få litt dreisen på heklenåla selv, tenkte jeg at det hadde vært artig å prøve seg på disse smekkene, og jeg skrev til henne og lurte på om hun hadde oppskriften til disse, og om hun ville dele den med meg:) Det viste seg at oppskriften hadde hun komponert etter noen smekker hun hadde selv da hun var baby. Jeg er så takknemlig for at hun ville ta seg bryet å skrive ned en forståelig oppskrift til meg!

Denne pakken som kom i posten inneholdt kort fra danmark, et koselig brev, et nydelig håndlaget kort, en herlig oppskrift på 'fornorsket dansk', og to nye smekker:) Tusen takk Inga:)

6 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

så hyggelig med slike overraskelser i posten. Pakker er såååå artige å få. Fiiine smekker, minner litt om gryteklutene vi ser rundt omkring, samme fasong på den nedre delen. Artig å lage noe unikt. Lykke til med smekkeprosjektet:) Klem fra Trine:)

Unknown sa...

Åhhh, kan godt forstå at du blei glad for den pakken!
Syns du ska dela oppskrifta med oss eg ;o)

svimelaura sa...

Brev og pakke er jo bare himmel på jord:) Så fine smekkene var!

Pafrika Og Belkini sa...

Kjempefine smekker! Oppskrift og greier, så heldig du er! Ikke minst fordi du er i stand til å lese en hekleoppskrift... ;)

Fin kveld!

hobbyvimsa sa...

Hei Kristin!!Takk for hyggelige kommentarer inne hos meg,og kjempe koslig at du vil følge meg,følger deg også og kommer snart tilbake.Jeg kjøpte et bomullsgarn hos stoff og stil denne gangen,bruker heklenål nr 4.Oppskriften ligger ute på bloggen min.Lykke til""ha en flott dag!!Klem linda:)

hobbyvimsa sa...

Hei igjen!!!:)Ja nå får du sette i gang og hekle he he,jeg har fått helt dilla!!Jeg laget de boksene får 3 år siden ,og tok desverre ikke bilde av dem,de henger i et tre i gamle huset.Jeg forsøkte først med hammer og spiker,men da ble det litt bulker,så det var bedre med et tynt borr på drillen.Du kan jo spray lakke i den fargen du ønsker,Tenkte å lage meg noen nye etter hvert.har ikke akkurat blitt så inspirert til å holde på ute,vi har kjøpt nytt hus og her er ikke hagen eller verandaen opp å går enda,men når det blir klart får en jo mer lyst til å pynte litt ute..Ha en fin helg!!Klem Linda:)