tirsdag 23. november 2010

Feber og kreativitet!

Det er lilletupp som har feber, og dermed var det mammaens tur til å være hjemme med henne. Nå har hun fått sovet en lang dupp, og den fristunden har jeg brukt effektivt! Ute er det kaldt, og inne brenner de første juledufte-lysene. Helene Bøksle synger over høytalerne, klementinene er inntatt, og julen kan bare komme! I år blir til-og-fra-lappene søte og nostalgiske. Ettersom jeg ikke kastet meg på nostalgi-bølgen i fjor. For i fjor så de slik ut.

Jeg 'lånte' noen fine bilder på the world wide web, og skrev dem ut med vanlig printer. Lit bølgepapp, noen blonder og silkebånd, så tror jeg de skal bli riktig så fine. ...Mangler lim, så jeg må ta igjen lappene senere.

Fikk også laget noen hjerter til juletreet, eller til barnerommet? Eller til en krans kanskje? Jeg vet ikke, men et alternativ til den hvite julen blir det iallefall! Viser de senere.

Enda noe julepynt fikk jeg laget, men nå som jeg skal laste opp bildet av de, så får jeg det ikke til... arrrgg. Får prøve igjen senere, for nå er bittelinen min våken.

Har også fått gjort ferdig diverse småprosjekter som har ligget å ventet. Så det får bli framsyning etterhvert.

4 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

du er sååå kreativ, Kristin! Julegavelappene iår er flotte, julegavelappene i fjor var jo så flotte de også:) Kjøpte en pakke med julegaveposer, merker og julegavelapper for å støtte et idrettslag i fjor:) Synes jeg må bruke opp dem nå:) Men neste år skal jeg bruke en av dine ideer:) Finest med hjemmelaget:)
Håper Eline blir frisk snart:)

Tirsdagsklem fra Trine:)

Skjerstad sa...

Det er så inspirerende å komme inn på bloggen din :) Du har så mange ideer ! Likte de julegavelappene fra i fjor også med snøkrystall på :)Jeg var så kip at jeg kjøpte til og fra på ikea, vurderer å ha de liggende etter dette ;) Håper litj snupp blir frisk snart . ( Var så trivelig å møte deg på lørdag :)

Ha en fin kveld :)
Klem fra Janne

Unknown sa...

Du og hormonene dine e nå barra hærlige :o)

Synd at godjenta e sjuke, men kjekt at du får vært kreativ da ;o)

Ser uhyre lovande ut må eg sei, og GLEDE meg te framsyninga di.

Eg måtte innom og sjå på dei forrige merkelappene dine eg og og Me like altså!

Håpe du har ein fine kveld godjentå :o)

Barbros lille verden sa...

Oi, dette blir nok flotte til-fra-lapper ja! Fjorårets var veldig fine de og da :) Jeg holder på og lager snøkrystaller av hvite platperler i fleng når jeg har tid, men det er til å henge opp i vinduer osv da...dette var jo også en super ide :)
Håper lillesnuppa er i bedre form!
Ha en strålende dag i sprengkulda!
Klem fra Barbro