søndag 7. november 2010

LueMØKK.

Ble ferdig med lue nr 2 i morges. Putta den i vaskemaskinen, grønnsåpe og gammelt håndkle, 40 grader som oppskrifta sa. ...Ut dro jeg ei svær 'lærv', kunne putta hele Eline oppi der. Denne gangen var det ikke superwash-garn. Det hadde jeg forsikret meg om!

Så jeg tok med lua opp til mor. Det kan nemlig være at den gamle vaskemaskina vår synger på siste verset, og ikke når riktig temperatur.

Hos mor satte jeg maskina på 60 grader. Og ut kom denne... et bittelite, mange cm tykt lilla juletre... De hvite lodottene må komme fra håndkleet. Eller???

Er det nå jeg bør gi opp????

6 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Neida!1Du må ikke gi opp alle gode ting er tre,må innrømme at jeg ler litt her,men det er bare fordi jeg kjenner meg igjen;)Takk for dine alltid søte kommentarer,kos deg i kveld du også..Klem Linda:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Føler meg veldig slem her nå, men jeg kan ikke la være å fnise. Det var da svært så gæli det skulle bli...

gult hus i svingen sa...

kjenner jeg må le, dessverre:) men du ser sikkert det komiske i elendigheta du også:) Ikke gi deg, du får det til,sjø:)

Søndagstrøsteklem fra Trine:)

Skjerstad sa...

Hi hi :) Hoff og lell ! Maks uflaks, jeg kan ikke noe med strikking. Men som hobbyvimsa sier - alle gode ting er 3 . Ikke gi opp , jeg heier på deg :)

klem fra Janne med gode ønsker om ny uke :)

Unknown sa...

Uff, må nesten og fnise litt her... :o)
Du ska ha for pågangsmotet ditt her snuppa! Eg hadde kanskje gitt opp for ei stund si. Det kans bli et fint adventstre da...

Du sku nok vore her i helga ja forresten, men nå treffes me vel om 2 uker i Trondheim??? :o)
Blir sikkert bra det og, sjøl om det ikkje blir så møkje tid.

Pafrika Og Belkini sa...

Hehe. Nei, det er nå du skal spore opp garnprodusenten, og tvinge han/henne til å ete i seg hele det lilla juletreet. MED lo!

...men som lilla juletre, med litt perler og glitter på, kan de jo bli ganske fint, tror du ikke? Hvis du av-loifiserer det først? Tuller ikke nå, altså!

Fin kveld til deg. Gi ALDRI opp, okke som!