onsdag 25. mai 2011

i mangel på nye prosjekter...

slår jeg et slag for bæresjalet! Det elastiske til å begynne med, vevd eller mei tai etter hvert som ungen blir litt større. Olai roer seg raskt når han får krølle seg sammen tett inntil kroppen min oppi bæresjalet, og Eline sitter godt og støtt oppi det vevde sjalet på ryggen min. Jeg har gått fjellturer med henne sovende på ryggen min:)

Mysigt design syr mange fine mei taier (m.m)! Øøøønsker meg en!

ønsker dere en fin dag!

9 kommentarer:

Anna Sofia sa...

fantetastiska du, vacker som alltid.. :)
med nästa ska jag skaffa mig en ordentlig sjal med.. den jag sydde funkade inte 100.. men kanske fungerar den nu att stötta upp honom på höften med...
måste provas!
Kram

Unknown sa...

Nåååh! Herlig. Er det vanskelig å få på?? Jeg hadde BabyBjörn, men fikk bare vondt i ryggen av den. Kan hende det hadde sammenheng med at jeg skulle klippe plenen samtidig som ungen satt på ryggen.

Joni (pigesind) sa...

Ja, hurra for bæring!:-) Jeg hadde ikke sjal forrige gang, men sydde etterhvert Mei Tai til gutten vår, og den skal sommergutten vi venter på også få bruke:-) Denne gangen skal jeg ha sjal også, helt i begynnelsen:-)
Ha en fin ettermiddag!

Maria Isabel sa...

Det ser jo så koselig ut å ha bebissen sånn på brystet!! Har hørt at de sjalene er litt vanskelige å knyte på seg.. de er kanskje ikke det??

Ha en koselig kveld :)

Klem :D

Skjerstad sa...

En genial innretning :) Tar ei tid før man finner ut av det ( jeg knota i alle fall ;) men når man finner en måte å knyte det på så er det TOPP .
Koselige bilder av dere :)
Klem fra Janne

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Bæresjal e genialt. hadde det når Ariel va lita, og likte det veldig godt. brukte mye mere enn mei taien.
fin kveld til dæi
klæm

Astrid sa...

Så herlige bilder!! Det må være fantastisk å bære barnet så tett inntil som du får med et sjal. Og du, så smashing du ser ut da, rett etter fødsel!! :) Jeg har aldri prøvd sjal, så en demo-video på youtube og slo fast at dette ble for innviklet for enkle meg ;). Vi har brukt en formsydd bæresele som heter Manduca som kan brukes både på magen og på ryggen. I fjor sommer da minstejenta var 3-4 måneder brukte vi den masse på ryggen. Hun hang der bak i selen og sov, og det kjentes ut som en god og lett ryggsekk. Helt uunnværlig på tur med storesøstra som trives over stokk og stein.

KOS deg meg babytid!!
Klem fra Astrid

Johanne Brekkevold sa...

Bæresjal er helt topp! For en herlig blogg:) Glad jeg fant veien, gjennom lille persille. Gratulerer med en ny verdensborger!

Fragmenter sa...

En stund siden jeg har vært her inne. Gratulerer så masse med NYDELIGE Olai!!! Vakre bilder av dere her:-)
Klem, Elin