fredag 7. oktober 2011

lime, lime,lime, lime...


Eline er eier av et stk barnealbum; Sirlig innlimte bilder fra sekunder etter at hun så dagens lys, og fram til ettårsdagen sin. Ja, det ble gjort på gamlemåten (album-lagingen altså); papp, lim, dekorpapir, tusjer osv.

Så var planen at Olai skulle få likt. Og i samme slengen tenkte jeg å lage album fra bryllupet vårt... Og vips, har jeg en stor eske med jeg-vet-ikke-hvor-mange bilder fra 2 juler, en del ferier, et bryllup, en barndåp og diverse.

Dere tror vel at det er bildeinnliming jeg driver med i mitt bloggefravær, men nei da. Jeg tenker på det, og jeg har sett en del på den store esken med 11 mapper med bilder i, og det har faktisk gjort meg veldig sliten :D

Er det flere enn meg som har et fjell med bilder som venter på å bli limt? Eller har dere brukt fornuften og fått fotobutikken eller internettet til å lage album for dere?

...Men Olai (som er 5 måneder i dag!) må jo få likedan som storesøstra!

god fredag!

12 kommentarer:

Skjerstad sa...

Det er så trivelig med slike fotoalbum :) Vi har mange , men bare frem til 2001 . Burde være flinkere til å gjøre som deg . Kjempefint var det , og artig for barna å se i når de blir eldre. Og ikke minst for deres barn og barne barn og tippoldebarn ;)

God helg !
Klem fra Janne

Guri sa...

He he :) Jeg har startet på albumet til nr 1, som nå er 10 år..... Det vil si at jeg har to album til som jeg ikke har startet på :-S
Det blir vel en dag ;))
Klæm

Joni (pigesind) sa...

Oi, oi, 5 mnd allerede:-o Jeg har ikke gjort albumet til storebror ferdig ennå en gang, så albumet til lillebror har jeg hittil bare tenkt på... Isj, tror jeg må "sette ræva i gir" en dag. Gjør det på gamlemåten jeg óg. Det er jo laaangt finere og mye mer personlig:-)
God helg!

ReVinyl sa...

Ja, hva er det med damer og få bilder inn i album ;) Jeg vet noen klarer det, men jeg er ikke i den kategorien...hehe...

Av Frøya har vi noen bilder liggende i esker, men Sigurd stakkars som ble født etter vi kjøpte digitalt kamarea har sett pent lite bilder av seg selv fremkalt.

Tenk som tiden går!
Hærlige fine guten!

Fin hælg te dæ! Klæm Siw

Gitte sa...

Nydelige bilder:)
Du er flink:)
Klem Gitte

Camilla Jørgine sa...

Ååå, kjenner meg SÅNN igjen!
Har enno ikkje laga albumet frå bryllaupet vårt, og det er 3 år sidan. Men sitt for tida og lagar fotobok på det store internettet. Men det er ikkje berre berre det heller. Du har jo verkeleg gjort deg flid, og det er jo noko med den liminga som er litt meir stas å sjå i enn slike ferdigbøker ;)

Lykke til og god helg!

Klem Cam

Sonja frå Sunnfjord sa...

Fint album! Vert nok koseleg å bla i når ungane veks til:)
Junior har sitt eige album med bilder frå han vart født og fram til han fylte 10 år.
God helg, Kristin!

Fru Langstrømpe sa...

Usj......dårlig gjort altså, å vekke den dårlige samvittigheten til live igjen. Eldstejenta på 11år har album HELT til hun ble døpt.......og jeg har kjøpt album til yngste..........til begge har jeg fremkaldt til de er sånn 3 og5 år og satt rett inn i sånn lommealbum......resten av livet deres er i datamaskinen.......det virker jo helt uoverkommelig. Tenker at alt var bedre i gamledager.......da tok de liksom 4-6bilder i året....var det noen sak å få det i album da liksom?

Kine sa...

takk for gode tips om ting å finne på i trondheim :) jeg ville ikke varsle på bloggen at vi ikke er hjemme, vi har vært her en stund nå og drar hjem på mandag :) Vært i Nidarosdomen, på city syd (haha!), biblioteket, marinen (den lekeplassen) og tuslet rundt i byen :) Mest vært med familie, og med oldemor som ble 90 år. Sendte inn hilsen til oldemor til lokalradioen, og gjett hvor mange av hennes naboer som hørte hilsenen? Stas! :) Hun hørte det ikke selv siden hun hadde så mange gjester, men fikk lest opp hvilken melding vi sendte ;)

Men du, vil du møte meg neste gang jeg er i Trondheim? Det hadde vært SÅ koselig! Vi er her hele søndagen ;)

Frihet sa...

Ja er så flott med slike album, men for et arbeid. Phu.....

Jag har bilder fra det siste året liggende på vent, må vel bare ta meg sammen og få det fikset.

Ha en nydelig søndag!!

Lykkerusk sa...

Flotte Olai! Jeg har bestilt fotoalbum fra Japan foto som blir ganske bra. Da kan man selv sitte og ordne rekkefølge på bilder, design osv videre hjemme, og bare trykke bestill. Bildene blir litt mørkere enn på skjermen, det kan være lurt å tenke på. Men, ingenting er så sjarmerende enn et fotoalbum av det gode gamle slaget. Jeg har en slik "mitt første album"-bok til min datter på 7 måneder som jeg fortsatt ikke har kommet i gang med, så vet godt hvordan bunken med bilder tynger...
Ha en fin uke!

Unknown sa...

Ahhhh.. flere som skulla ha laga album:) Har starta med framkalling av bilder av Julian og så har æ album...d e vel en start.
Å store fiiine Olai e allerede 5 mnd!! Det vil si at d itj e mang daga te Julian å e 5 mnd:D Vil hør kordan 5 mnds kontrollen går:))