tirsdag 14. februar 2012

Sjekk denne

bloggen, og bli med på utfordringen hennes! Hege ber oss komme med forslag til hva man kan bruke de 'kleshengerhempene' som er inni alle genstre til. Ja, noen bruker de kanskje til det opprinnelige formål??? Det gjør ikke jeg, men jeg har en lei tendens til å spare på båndene jeg klipper av. For jeg kan jo få bruk for de en gang? Kanskje?


Jeg vil iallefall gjerne ha inspirasjon til hva man kan bruke hempene til! Det vanker visst en premie til et av forslagene og!


7 kommentarer:

Skjerstad sa...

De er jo fine da :) :)
Har aldri tatt vare på sånne, kanskje jeg burde det ..
Jeg samler på alle bånd som er rundt pakker og sånt ( ikke vanlig pakkebånd da men,hvis de er i bomull, silke eller lignende )

Klem fra Janne :)

Sonja frå Sunnfjord sa...

Artig utfordring!
:-)

gult hus i svingen sa...

Det må jeg si er en god ide å utfordre på:) jeg har ingen anelse, mener å ha sett forslag på en blogg en gang....:)
Så herlige bilder av Eline pirat under her:) Og flott utstyr:)

klem fra Trine:)

Unknown sa...

Hoho, eg spare og på dei snorene :o)
Eg tenke at eg ska bruke de te hemper på julekulene mine, men det e jo grenser for kor mange en trenge av dei kan du sei ;o)

Eg ska ta turen inn på den andre bloggen og følge spent med på forslagene.

KLEM

Tina sa...

SV: Takk for det :) Ja, det er en herlig tid. Vi bare nyter den og gleder oss. Joda, formen er fin den. Kaster opp enda, men klager ikke :) Det er verdt det.

Jeg har en fin torsdag ja, håper du også har det :)

Nydelig liten piratjente du har:)

Hildemiho sa...

hi hi så smart utfrodring. jeg har så langt bare klippet de av og kastet de rett i søpla jeg da...men skjønner nå at det bør tas vare på!! ja for hvem vet hva det kan brukes til?!!
søteste piraten under her forresten!!
klem klem

Maria Isabel sa...

Jøss, det var en flott utfordring!! Jeg klipper de av å bruker de som sløyfer i håret mitt til forskjellige anledninger.. men nå kanskje noen finner på noe smart jeg kan gjøre med de :)

Klem :O)