tirsdag 5. oktober 2010

2 mnd igjen...

til o' salige adventstid. Og som vi alle vet, og sikkert smertelig har erfart, går tiden før jul alt for fort. Så skal man lage julepresangene, julepynten, bake alle 7 sortene, rundvaske, juleshoppe, pakke inn gavene og ha tid til litt julekos med gløgg, peppernøtter, klementiner og julemusikk i tillegg, må man begynne omtrent nå.

Jeg har skikkelig julestemning i dag, men lot meg ikke få lov til å sette på julecd'n riktig ennå. Det ble da Carola for det; 'Blott en dag', lett oppvarming før advent ringes inn. (noe den gjør i midten av november, for de som ikke visste det).

For å lage disse hjertene strikket jeg en stor firkant med rødt ullgarn. Noen orange striper for å få litt spill i hjertet. Tovet stykket i vaskemaskina og klipte ut hjerter etterpå. Oppå noen av de orange stripene broderte jeg paljetter og perler, og vips ble det et riktig så dekorativt julehjerte:) Tvinnet tråd  til oppheng.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine de var! Åfjord skal ha julemarked den 28. desember. Kanskje du har lyst til å selge litt produkter der? Grendaforeninga skal ha egen stand, så du behøver ikke å være til stede selv.

Anette sa...

Disse var utrolig fine:) mener å huske du har laget noen sånne før også? Tenkte jeg skulle prøve meg på sånne selv, når jeg får tid;)

Kristin Kreativius sa...

:) Kanskje jeg skal starte produksjon? Hm... Skal tenke på det:)

...Har jukset litt og tatt fram noe gammelt jeg lagde for et par år siden. God husk du Anette:D Har en down-periode når det gjelder alt praktisk, så da får man grave fram gamle saker man har lagd:)

Skal komme sterkere tilbake med helt nye ting etterhvert:)

gult hus i svingen sa...

så supre hjerter, Kristin, Disse skal jeg jammen prøve meg på å lage:-)

Jeg gleeeder meg til jul:-)

Fin tirsdag ønskes deg med klem fra Trine:-)

Skjerstad sa...

Supersøte hjerter :) Tusen takk for at du er så inspirerende Kristin ;)

Herlig å bli mint på om jula !!

God klem fra Janne :)

Tuppelure sa...

Så fine hjerter! Bra du slenger på en instruksjon, takk for den:O)
Når du skriver om julemusikk så kjenner jeg julefølelsen gli innover meg:O) Varm og deilig!

Huldra sa...

Fine! Smart å lage de som lapper og klippe de i form, men de blir ikke rufsete i kantene etterhvert da? Er litt sånn smånovise når det gjelder strikking og toving ser du, så jeg er ikke helt sikker på hvor fast det egentlig blir.
Moro med tidlige juleforberedelser. :)