tirsdag 26. oktober 2010

en smule fraværende.

Og EN av grunnene er dette.

Vårt MEGET falleferdige kjøkken fra 70-tallet, er endelig sendt til siste hvile. Vi har fått oss et heltrekjøkken som nå blir pusset, stelt og malt, og snart får vi tro det står fiks ferdig og skinner til alle som vil komme å se:) Ja, det kommer selvfølgelig før- og etterbilder her på bloggen.  Fram til da tar vi oppvasken i en balje på badet, koser oss med middag hos mor og far, og springer hinderløype blant verktøy, skap, sokler, oppvaskkummer og diverse annet rot.

Driver både å 'rillestrikker' og geriljabroderer, og har et lite håp om at noe av det snart er ferdig til å vises fram. Til da koser jeg meg med alle de herlige bloggene der ute, samler inspirasjon og koser meg glugg:)

ha en fin dag:)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Det e så spennande å følga med på oppussing altså, både hos seg sjøl og andre :o)

Glede meg te å sjå ferdig resultat både av kjøkken, strikking og brodering ;o)

Nå har eg forresten bestilt, kjøpt og betalt billettar te Trondheim!!!
19-21. november. Tenkte å invitere bloggende medsøstre te kaffi og sånn på Ni muser på lørdagen, så då håpe eg verkelig at du får det te snuppa!!! ;o)

Pafrika Og Belkini sa...

Nytt kjøkken blir bra vettu, selv om veien dit kan være lang og tornefull. Da er det godt å kunne avreagere med litt brodering!

gult hus i svingen sa...

wow, er det sånn det blir når kjøkkenet skal pusses opp!!!!;) Vi skal også igang med den slags:) Gleder meg:)
Blir artig å se resultatet:)
Lunsj på Ni muser i Trondheim blir spennende. Har ikke fått med meg at du også bor i Trøndelag:)
Klem fra Trine:)

En rosa fugl sa...

På tide å skifte ut et kjøkken fra 70-tallet ja! Har selv et 70-talls kjøkken, men kan ikke gjøre noe siden jeg bare leier. Tenk hvor fint dere får det når dere er ferdig! Blir spennende :)