onsdag 16. februar 2011

Stafett!

Og jeg er med! Tenk på det da! Har aldri vært særlig atletisk akkurat, og sånn som omstendighetene er nå, er jeg ikke mobil i det hele tatt! Men lykkelig er jeg som får være med på denne stafetten læll! Pinnen fikk jeg av Bondekona, ei herlig dame med en herlig blogg! For en ære! Stikk innom og bli glad! HUn skriver så lett og ledig, og med en god dose humor blir det ikke feil nei! Så glad for at vi 'fant hverandre' :D

Og nå er det veksling. Stafetten skal gå videre til tre av mine favorittblogger. ...Først tenkte jeg at det aldri i verden går an å velge ut kun tre!? Åssen i huleste skal man klare det lissm?

Men det gikk opp et lys, og mine valg falt ganske lett på tre damer som absolutt fortjener en etappe i denne stafetten! Jeg koser meg med bloggene deres, og de fortjener all den oppmerksomhet de kan få! Noen blogger blir man liksom litt forelsket i på en måte:)

En nyoppdaget hobbyblogg jeg var så heldig å plumpe borti er Trivelig
Denne dama kan sakene sine! Jeg elsker fargene, mønstrene og bildene hennes. Og alt hun lager selvfølgelig. Jeg får vårstemning og masse energi av å være inne på Trivelig! Det er nesten som om sola er der inne og skinner på de mørkeste stormværsdager!

Ett nytt bekjentskap innen estetikk- og interiørbloggeverdenen har jeg også vært så heldig å få! Supersnella er en nydelig blogg! Og hun må være ei aldelse herlig dame! Her finner jeg ro i sjel og sinn. Både i det hun skriver og i bildene hennes. Hele bloggen utstråler en slags fred og godhet.

Den siste som får stafettpinne av meg er en mammablogger, min barnbomsvenninne Anne. Hun er min favorittbloggerinne! Hun er mitt forbilde og min store helt, og det er en grunn til at hun er min Superwoman! Vi har opplevd litt av hvert sammen, og hver for oss, gleder og sorger, utfordringer og tirumfer. Den tøtta klarer det meste og er sterk skal jeg si dere! Det er hun som har tatt bryllupsbildene våre, og vi har gått gravid sammen, like paffe og spente begge to. Jeg er så glad for at livene våre knyttes sammen nok en gang i Matheo og vår lillegutt!

  Jeg ble så inspirert av ei venninne som kom på lunsj her om dagen. Hun strikker helseteppe til gutten sin; som forøvrig ventes om ikke lenge. Hun brukte et bølgemønster fra Pickles. Uten å tenke meg særlig hardt om, ble det til at jeg kjøpte et lite lass med garn i går... Ja, vi får se. Kanskje jeg får barnebarn en gang i fremtiden, håper det blir ferdig til da! Men jeg skulle gjerne hatt en farge til. En kontrast. Oransj eller noe. Eller?

Stikk innom bloggene jeg har linket i lilla da vel!

Ha en fortreffelig dag! goklæm:)

5 kommentarer:

Jenny - supersnella sa...

WOW! For noen store vakre ord. Blir helt ør jeg :) Så snill du er. Og så koselig at du liker bloggen min.

Jeg digger bloggen din også, må du vite :)

Skal ta en etappe jeg også - etterhvert. Kjekt å anbefale, og å bli anbefalt andre fine blogger.

Ha en deilig dag. Og du, fargene var nydelige! Og bølgeteppe er helskjønnt!

klem

Bondekona sa...

Ja, denne takla du fint. Og vel fortjent.
:)
Takk så mye for fine ord.

Jeg ser med det samme at turkis hadde vært fint som siste farge i teppet ditt!

smilehull sa...

Herlige farger! Tror jeg ville hatt en varmgul farge som en liten oppkvikker:) Lilla og gul er jo en uslåelig kombinasjon!

Nå skal jeg titte innom de andre bloggene du har linka til mens snuppa sover og jeg har armene fri! Herlig lampe du har laga forresten!! Jeg trenger farger her hjemme nå kjenner jeg, så takk for inspirasjon:)

Tea Kristin sa...

Åh - nå ble jeg så glad!!! :D Tusen takk for supre ord! :) Jeg har allerede tatt stafettpinnen inne på bloggen min - moro!

Ha en fortreffelig fredag og helg! (PS: lampeskjermen din var SÅ FIN!)

Unknown sa...

Finfine blogger og den lampa di da!!!

Digge den og digge deg :o)