tirsdag 1. februar 2011

Vognteppet + takknemlig Kreativius

Nå begynner det å ta form ja. Skulle til å kaste det i maskina for toving, men kom akkurat på at noe av garnet jeg har brukt nesten helt sikkert er superwash. Såååeh, siden mine forsøk på toving nesten alltid ender med katastrofe, (se her og her) blir det ca sånn som det ser ut nå. Mangler heklekanten rundt, og så lurer jeg veldig på om jeg skal sy på disse blomstene eller ei. Hva tror dere? Sprek kontrastfarge (i oransje siden det snart er VM), eller skal jeg tone det ned og kutte ut blomstene?


Awarder vandrer rundt til fine og inspirerende blogger, og de fortjener virkelig å bli satt pris på og gjort stas på de som får disse utmerkelsene. Men nå har det dukket opp to her hos meg! Jeg klarer ennå ikke å fatte at det faktisk er noen der ute som leser Kreativius, som setter av tid til å stikke innom nettopp meg, og i tillegg ta seg bryet med å legge igjen en kommentar eller fler:) Jeg er så takknemlig og ydmyk skal dere vite! Særlig nå i disse 'ventetider' hvor jeg bare går hjemme, er bloggen, og ikke minst deres blogger gull verdt for meg! Selv om jeg ikke kjenner dere 'på ordentlig', er det så fint å få ta del i litt av livene deres, prosjektene deres, interessene deres!Jeg setter utrolig stor pris på dere, og har blitt oppriktig glad i dere:)

Denne fikk jeg fra Blogglandias Solstråle Namaste! 
Yes I am, and so are you!


Denne fikk jeg fra herlige Elin med den fine bloggen Ting & sånt, og her følger med noen spørsmål:)

Ta opp nærmeste bok, slå opp på side 18, linje 4,
hva står det?
 'Og de sa  til ham: Hvor er Sara, din hustru?' Den nærmeste boken var 'bibbærn', og på side 18 finner vi det 18. kapitlet i 1. mosebok, som handler om Abraham som blir lovet en sønn av Gud. Selv om både Abraham og Sara er inntørket og urgamle:)

Hva var det siste du så på tv:
I dag så jeg heeeele God Morgen Norge! Med alle reklamepauser, nyheter og vær innimellom. 

Bortsett fra datamaskinen, hva hører du nå?
Kirk Franklin over høytaleren (god gammeldags gladgospel) akkurat nå med 'Stomp'.
 Når var du sist ute, og hva gjorde du da?
Det spørs hva som menes med ute. Ute på byen... hum. Husker ikke sist. Men var nettopp ute med søppel. Telles det? Skal slepe hvalrosskroppen bort til pstkassen også litt senere i dag.
Hva har du på deg nå:
Penselskjørt, tynnstrømpebukse, pumps, nystrøken bluse, perlesmykker, nylagt makeup og blomster i håret. HA-HA. Nei da. Her går det i utvaska thigts, nuppete bommulstunika, og sliten strikkajakke. Og mormors ullskokker på føttene selvfølgelig. Dritlekker!
 
Hva var den siste filmen du så?
Her i huset er det for det meste Husbond som ser på film, mens jeg leser blogger, og titter bortom TVskjermen sånn innimellom. Men sist en film hadde min hele og fulle oppmerksomhet, var da vi så (Harald Zwarts) The Karate Kid. Var ganske fin den filmen synes jeg:)
Skulle du kunne overveie å flytte til utlandet?  
Ikke lenger enn til Sverige tror jeg. Joooa, kunne nok bodd noen måneder et annet sted i verden. Men jeg er nok alt for hjemmekjær til å flytte for langt. Kjedelige Kristin...

Da vet dere bittelitt mer om meg. Ikke akkurat noe ekstraordinært ved Kreativius nei.
  Ha en fin dag alle:) Husk at jeg setter pris på dere!!! God klæm:)

8 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Gratulere med velfortjente awarder!!

Teppet ble kjempe fint,jeg ville ha tatt på de søte blomstene..

Ha en fin tirsdag!!

Klem Linda;)

IC.B sa...

Å, herlige Kristin. Velfortjent så absolutt. Kos deg med de og prosjektene. Masse klemmer fra Rate.

gult hus i svingen sa...

du er ekstraordinært god du, Kristin:) Forresten så tror jeg det kan være ekstraordinært å være hjemmekjær i vår tid med mye reising, utenlandsopphold o.l:)

Synes du skal sy på de blomstene jeg da, vettu, fargegal som jeg er:) Fint vognteppe:)
Gratulerer med Awards du Queen of fucking everything:)

Varm klem til vakre deg fra Trine:) Og husk, "en rose er snart pyntet"

Pafrika Og Belkini sa...

Jeg liker slike utfordringer der man forteller om seg selv - får et større innblikk enn hva bloggen gir, og det er alltid gøy. Vognteppet ditt var kjempefint, rett og slett! Mucho credo. Klin til med blomstene også, less is a bore.
Fin kveld til deg!

Unknown sa...

Hærlig innlegg vennen, og kjekt å veta litt mærr om deg :o)

Hjerter og sånn får du ved å bruke alt-tasten og 3 feks. Hvis du har taster på sida på tastaturet ditt.
Ellers kan du kopiere og lime inn som eg gjørr ;o)

Her har du nåken tegn fra meg:
☂ ღ ❥ ♣ ♡ ★ ✿ ☺ ☀ ♡ ☆ ❤ ♪♫ ♥

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Gratulere med awarder, vel fortjent!
Og teppet ble kjempefint! Likte det veldig godt med blomster på! Hærlige farger du har brukt:)
Ønske dæi en fin kveld videre
klæm

Ane Tønnesland sa...

Kjempekjekt er det å lese bloggene dine, begge to! Jeg får inspirasjon i tillegg til at jeg ærlig talt er litt nysgjerrig på hvordan småbarns- og gravidtilværelsen er. Du legger ut så mye fine bilder, skriver så koselig og lett, og lager så mye spennende. Alltid en glede å titte innom!

Ane Tønnesland sa...

blomstene skal på forresten!! ;)