onsdag 9. mars 2011

ich liebe dich

Jeg har fått Award! Hæppi!!! Denne er ganske spesiell, ettersom den kun kan gies videre til de små bloggene,  de som ikke bruker følgersystemet, eller har under 100 følgere. Awarden fikk jeg av gode Supersnella! Hun har forresten en utlodning gående, men ikke gidd å bli med på den; jeg vil nemlig ha den peremien!!!
Slik ser den ut, awarden. Tysk. Jeg kan ikke en døyt tysk, men siden det er et hjerte ved siden av Liebster, antar jeg at det er noe fint. :D Jeg hadde fransk på ungdomsskolen, og mesteparten av tiden ble brukt til å spille mafia...(?) En glose kan jeg fremdeles uttale; (ikke skrive) 'fier lø fenetr' som betyr 'lukk vinduet'. Men denne awarden har jo ingen ting med min franskkunnskap å gjøre forresten... Så over til dagens liebster blogger!

Dette er 5 små skatter dere veldig gjerne må titte innom!

Incanas potpuri er min venninnes hobbyblogg. Hun har nettopp blitt fridd til, så jeg regner med at bloggen blir fylt med bryllupsplanlegging og stæsj framover:)

De gode minner er en ganske ny blogg, og bak den står en superkoselig dame:) I går fikk jeg de nydeligste perleblomster av henne:)

Lykkerusk har akkurat fått et lite nydelig rusketroll, og har kanskje nok å henge fingrene i for tiden! Hun lager de stiligste ting, og har en himla god smak!

Bentes verden er en koselig hverdagsblogg, som jeg har blitt veldig glad i. Kan hende det er fordi vi begge har viltre toåringer i hus samtidig som vi går å ruger på hver vår lille guttebaby:)

Hekkan Hekkel er verdens tøffeste bloggtittel. For ei dame, og for en blogg:) Dere må bare ta en titt på den maskuline musikkveska hun har laget:D Den er genial!

Oi! Det var 5 det... Skulle gjerne tatt med en fire, fem stykker til, men jeg får vel holde meg til reglene:)

Ønsker alle en fin dag!

8 kommentarer:

Unknown sa...

Å, herligaland, for ei ære å bli plukka ut til denne gjeve prisen! :D Eg bukkar og neier, og tek sjølvsagt imot med hovudet høgt og stolt heva, og vil sende den vidare til fem andre som òg fortener denne kjæraste prisen :)
Tusen takk, og takk for varmande ord :)

Mvh,
Kristin

Merete sa...

Å, så koselig Kristin!! Nå ble jeg glad!! Takk takk, du er god:)

Klem, Merete

Villblomsten sa...

Gratulerer med Award :-)

Du har en hyggelig blogg , og så mye flott du har laget :-)

Kommer gjerne igjen jeg :-)

gult hus i svingen sa...

gratulerer med award, Kristin:)
Nydelige perleblomster, forresten;)

Klem fra Trine:)

Unknown sa...

Gratulera med velfortjent award snuppa!
Du e nå såååå harlige! :o)

Vett ikkje om eg tør å sjekke dei bloggane du anbefale, for eg har altfor mange eg gjerne vil følge med på allerede :o)
Nå har eg knapt tid te å blogge for eg må sy vettu ;o)

Håpe det står bra te med deg og kroppen din. Godt du har ein flinke mann da. Eg leste innlegget ditt på andre bloggen :o)

Lykkerusk sa...

Gratulerer med award, vel fortjent! Og tusentusen takk for at du har sendt videre til meg! For en superhyggelig overraskelse:) Jeg er litt treg på bloggfronten om dagen, men kommer mye sterkere tilbake så snart vi har fått litt rutiner her i huset. Ha det fint så lenge.

Familiene Buer Buer og Kolnes sa...

Hei!
Takk for koselig hilsen! *glede*
Nå har jeg kosa meg med å titte på bloggen din! Så koselig -og mange flotte heklerier!! Jeg har satt meg som mål å lære meg å hekle i løpet av våren :)

God onsdagskveld!
KLEM Carina

BENTE sa...

TUSEN TAKK for awarden, superkoselig! Skal se om jeg ikke får sendt den videre;)

Klem Bente