fredag 8. april 2011

40 dager og 40 netter...

I dag kan jeg offisielt kalle meg høygravid! Det er 40 dager igjen til termin, og vi bare veeeenter. Eline har begynt å spørre 'Kjæm'en no, Lillebååår?'
For noen uker siden fikk jeg pakke i posten fra Hjertefruen! Vesla trodde selvfølgelig at pakken var til henne, og rev den opp før jeg fikk tatt noen bilder... Innl lå det hjertesjokolader, og eline ble helt i ekstase! Og dermed lot hun den andre overraskelsen være, heldig for mamman! Der lå nemlig denne fine skummet melk-pungen:) Tusen takk hjertefruen:)

Og i går kom denne i posten til meg:) Fineste Revinylklokken:) Den skal opp på veggen asså! Tusen takk Revinyl! Heldige meg!
God fredag damer:)

5 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

så vakker du er, Kristin og for en mage:) Gravidmager er så fine, synes jeg:) Tenk 40 dager igjen til Lillebååår kommer; ikke rart Eline er utålmodig nå:)
Så fint det er på rommet til Eline og så flott broderi:) Vakre kjoler:) Spesielt artig med støvlene og den kjolen du hadde da du var lita jente:)
Det ble finere med hjertene på senga:)

God helg hvis vi ikke sees i morgen da:)
Klem fra Trine:)

Bondekona sa...

Så heldig du har vært, da!
:)
Også så flott!!!
Nydelig mage!

Guri sa...

Heldige du :))
Vakkert med stor mage, selv om man kanskje ikke føler det slik selv ;)
Ha ei flott helg :)

Unknown sa...

40 dager går veldig fort... :O)
Flotte bilder av deg!

LIker veldig godt de melkepungene..., de er råstilige!

Ønsker deg en flott uke!

Unknown sa...

For ein utruleg vakker gravidmage! :) Og håpar ventetida ikkje blir altfor langdryg. Kanskje Revinyl har satt inn eit ekstra duracell-batteri til deg? ;)
Tusen takk for publisering av påskelotteriet mitt på bloggen din, du er fantastisk snill :)
Stor klem