lørdag 2. april 2011

Jeg velger meg april!

Gryende liv, sildrende vann, fuglekvitter, solvegg og påske, ja alle klisjeene som hører våren til; april er en fin måned. Og nå har vi fått nok snø takk.

...Må bare beklage min kjepphøyhet fra i går. 1. april, og man må jo bare benytte anledningen til å juge litt. Jo, awardene har jeg fått, og jeg er så takknemlig og ydmyk! Og for noen flotte jenter jeg fikk de fra! Jeg skal også sende de videre; det glemte jeg i går. Så over til de 8 tingene om meg selv... De fleste påstandene er så langt fra sannheten som det går an. Men et par er riktige! Kan dere gjette hvilke?

Noen nye geriljabroderi har det blitt de siste dagene:) Denne så jeg hos Guri, den herlige dama i fjøset vet dere:) Synes det var supertøff og måtte bare brodere den selv også:)

Awardene sender jeg til noen fine nyoppdagede blogger som virkelig fortjener en oppmerksomhet! (regelen er å sende awarden videre til blogger med under 100 følgere og deretter fortelle 8 ting om seg selv)
Katrines SmåGleder
Maksimalisten
Idéspiren
Månesaft
Gult hus
Denne awarden er til dere jenter! Tusen takk for herlig lesning, feelgood-følelse og inspirasjon!

8 kommentarer:

Katrine sa...

Så gøy å få award! Tusen takk :) Ekstra inspirerende å blogge når andre liker det jeg skriver!

Marit sa...

Åååå, så utrolig koselig av deg!
Tusen, tusen takk sier jeg!

Skye takker også selvsagt med tøys og hopp,
hun fyker avgårde uten stopp.

Vi takker og bukker og setter stor pris på det,
plutselig kommer flere dikt din vei skal du se :)

Hjertlig takk og ha en suuuuper lørdag!

Guri sa...

Driitbra brodert! (og takk for rosen) :)
Kunne tenkt meg å se det oppe på veggen også jeg ;)
Ha en flott lørdag videre :))
Klæm Guri

IdéSpiren sa...

Tusen takk! :)))

http://bollebill.blogspot.com/2011/04/hvaaaaa-meg.html

Anonym sa...

Så moro å få en award da gitt. Veldig gøy å få respons på det man gjør, og særlig når jeg er så ny i denna bloggeverdenen:)

Katrine sa...

Jeg er forresten veldig spent på hvilke påstander som stemmer ;) Håper du har hatt en fin helg, og at våren snart kommer seg oppover til dere.

Dorteas lille verden sa...

Hei, og tusen takk for at du vil være med på give away'en min:) Ser ut som om at det blir en knallfin dag på Melhus i dag, så vi får nyte vårsola som best vi kan:)

Gult hus sa...

Oi, så artig!! Tusen takk :) Jeg er ikke så kjent inni denne bloggeverdenen selv om jeg har vært på banen siden ...-tja var det august tro? Jeg bruker kreativiteten som rekreasjon, og tar bilder av noen av resultatene og legger de ut på bloggen, men er jo ikke kjempeaktiv akkurat. Men det er jo så gøy å se hva dere andre flinkinger gjør!! Jeg vet ikke helt hva jeg må gjøre med denne awarden, men jeg skjønner såpass at den er et kompliment :) og det varmer :) Tusen tusen takk snille du :) Må jeg sende den videre eller noe?