fredag 10. juni 2011

framsyning:)

I dag har jeg vært på arbeidsplassen min, et dagsenter for eldre. Olai måtte jo framsynes vet dere:) Søte kollega May-Helen hadde bakt den nydeligste marengs-bløtekake med jordbær til vi kom! Stas for både meg og 'gæmlisene'! Ei av de søte gamle damene hadde strikket flere plagg til Olai, og heklet dette teppet! Åh, jeg ble så rørt og glad! Tenk at hun hadde tenkt på oss, og brukt tiden sin på å lage alt dette!
Ønsker dere ei god helg!!!

(forresten; er det noen som vet hvordan jeg får miniatyrbilde ved siden av overskriften på innlegget mitt på bloggrollen? ...Skjønte dere det spørsmålet tro? Har prøvd å laste det opp på 'rediger HTML, men det dukker ikke opp på bloggrollen da heller...)

4 kommentarer:

Guri sa...

Kjempefint teppe!! Liker sånne ting med flere farger i - kjønnsnøytralt ;)
Du er jammen heldig :))

Sonja frå Sunnfjord sa...

Kjekt med slike uventa og fine gåver:)
God langhelg!

Skjerstad sa...

Så koselig da Kristin :) Og det var et nydelig teppe . Husker det var problemer med dette inne på blogger for noen måneder siden . Da var det Trine som hjalp meg . Det var noe med redigere html ja . Det var en beskrivelse på dette inne hos Pias verden . Du kan jo høre med henne . Trine er borte uten nett i helga . Jeg husker ikke helt . Men gå inn til Pia og se på Etikettene , kanskje du finner det der .
Håper du finner ut av det da :)

God helg Kristin :)
Klem fra Janne

Unknown sa...

Framsyning e viktig må veta ;o)

Så nyyydelig teppe og da!
Kan god forstå at folk vil lage sånt te deg da vennen :o)

Har du prøvd å skifte nettleser? Det e det visst flærre som har gjort. Lykke te.