mandag 15. august 2011

rikt liv!

Ungene mine gjør livet mitt akkurat passe uforutsigbart, og samtidig akkurat passe rutinepreget. Hektisk og herlig. Mannen min, familien og vennene mine gjør livet trygt å leve. Interessene mine og den vakre naturen vi har i landet vårt gjør det lettere å puste. Troen på at lille meg er en del av Guds skaperverk og en brikke i hans puslespill gjør meg sterk. Alt dette er med på å gjøre livet mitt levende og rikt. Og jeg er takknemlig!

I løpet av det siste året har det dukket opp enda en faktor på takknemlighetslista mi, noe som beriker hverdagen min, oppmuntrer meg, og inspirerer meg! Nemlig bloggingen, bloggene og dere herlige bloggere!

Jeg er så rik, så rik!
I forrige uke fikk jeg en overraskelse i posten! Og jeg ble så overveldet at jeg nesten begynte å grine! :D Ja, hormonene har sirkus i kropp og sjel fremdeles, og når gode Sonja sendte denne deilige pakken, hvem klarer vel å beherske seg da? Ikke nok med at jeg fikk masse herlig stoff i bytte mot et par biter jeg sendte til henne, hun hadde tenkt på Eline og Olai også hun, og laget disse to nydelige posene! Er de ikke fine??? 
Olais pose henger ved sengen hans med smokker i, og Eline har tatt i bruk sin, og puttet skattene sine i den:)
Og så fikk jeg et av de stilige kortene Sonja lager; tapet med heklet kant rundt! Har siklet etter et slikt lenge:)

Heldige meg! 

Veldig mange tanker og følelser i sving for tiden. Vær overbærende...

13 kommentarer:

Guri sa...

Heldige du :)
Herlige farger og herlig kort :)
Ha en flott uke :)
Klæm

Unknown sa...

Så sant så sant, blogging er en så fin ting;)

Unknown sa...

Så flotte ting du har fått... :O)
Enig med deg, blogging beriker livet. Så mange flotte mennesker i blogglandia... :O)

klem

PrinsessaPåErta sa...

Heldige deg! Så fint - og gøy!

Sonja frå Sunnfjord sa...

Den største gleda ein kan ha
er å gjere andre glad:)

ReVinyl sa...

Ja, blogging er bra for sjelen basta bom ;) Og jeg er veldig glad for at jeg får lov til å henge her inne også...

Så trivelig gave fra Sonja...hun lager kjempefine ting!

Unknown sa...

så koselig å få en slik flott gave. Ja det er hyggelig å blogge. Mange hyggelige bloggere men kommentarer,og så får man utrolig mange flotte ideer. Alle er så kreeative og flinke.Ha en super dag.

Anonym sa...

Nydelige ting!
herligste hjerte! :)
Ingen ting er bedre når det dukker opp en liten overraskelse i posten og særlig når det er så flott gave også! :) *Heldig du er*

Ønsker deg en fin tirsdag!

KLEM

Frihet sa...

Herlig innlegg, herlige farger og jeg ønsker deg en herlig uke videre!!!

Fragmenter sa...

Snille, dyktige Sonja! Nydelige poser til barna:-) Ja, blogging fører så mye positivt med seg. Det er j så mange fantastiske mennesker her:-)
Ha en flott dag!

Fru Langstrømpe sa...

Åååå for en herlig overraskelse....kan tenke du ble glad! Jepp, enig med deg i at blogging er bra....for helsa rett og slett! Nydelige de der posene.....inspirasjon....inspirert....jeg må lage! :)

Veronica sa...

Så fin overraskelse. Så sant alt du skriver. Jeg er enig!
Det du skrev i sist innlegg om redsel for at noe skal hende barna dine forstår jeg godt. Kan kjenne på sånne tanker, jeg også.
Heldigvis kan vi legge bekymringene over på Han som har all makt.
klem

Lykkerusk sa...

Veldig enig i dine betraktninger om blogging, det er et herlig sted å "være"! Og om barn. Jeg var ikke i nærheten av å forstå hvor ufattelig stort det skulle bli å få barn, og hvor enormt heldig og rik man føler seg. Dermed deler jeg også dine tanker om angsten for å miste det man har, i ditt forrige innlegg. I det hele tatt, du har mange kloke ord! :)