torsdag 18. august 2011

valpen min

Tror pluggen har et snev av st. Bernard i seg. Iallefall produserer han utrolig mye sikkel. Det renner konstant fra begge munnvikene :D Så hver gang jeg er på et kjøpesenter tenker jeg at nå må jeg kjøpe slike siklesmekker. Men så kommer jeg på prisen, og så tenker jeg at jeg heller skal lage selv. Og så kommer jeg hjem, og gidder ikke lage de, og så sikler han enda mer, og så tenker jeg at nå må jeg få kjøpt siklesmekker. Og da dukker prisen opp igjen, og jeg tenker at det er billigere å sy selv... Ond sirkel, skjønner?

Men altså; i dag har jeg sydd min første siklesmekke, og må faktisk si meg littegranne fornøyd! Må nok finpusse en del på mønsteret enda, selv om hjernecellene mine er ikke lagd for sånn komplisert tenking egentlig. Men som sagt, første smekke ser slik ut, og det kunne vært værre:D

fin kveld jenter!

10 kommentarer:

Jenny - supersnella sa...

KNALLFIN!! Siklesmekker - i love!

Ha en herlig fredag, du :)

Guri sa...

Med litt finpuss blir dette kjempebra!!
Klæm

gult hus i svingen sa...

Smekken er fin den, Kristin, og tenk på alle de pengene du sparer med å sy dem selv:) Ja, du kan jo sy hele garderoben til St. Bernarden nå som han er liten:) Easy peasy for deg det:)

Ha en strålende dag da du:) Og ja, vi skal treffes i høst:)

Klem fra Trine:)

Skjerstad sa...

Syns smekken er fin jeg :) Og stoffet er kult ! Jeg sydde en smekke til mitt tantebarn her om dagen , og hun fikk det ikke rundt halsen Hi hi ;) Må prøve igjen ;)

God helg :)
Klem fra Janne

Giraffens kaos sa...

Kjempefin :-) Har samme problem med lillemann, men han nekter å ha på seg smekke... så da hjelper d ikke om jeg syr eller kjøper... :-)

Titt innom bloggen min om du vil, har en give away gående :-)

God helg!

PrinsessaPåErta sa...

He he, akkurat som å høre meg selv...!

En gang skal jeg også få sydd noen slike, de er jo dekorative i tillegg til nyttige :)

Bondekona sa...

Kjent tankegang, det der..

Fin ble den!
:)

Marianne sa...

Kristin, du e og blir mitt store, kreative forbilde! :D

Gult hus sa...

Å så fin siklesmekke! Ja jeg vet alt om små st bernader skal vite! Og nå har jeg også tenkt lenge at jeg må sy flere. Takk for inspirasjon! Og takk for hyggelig kommentar, det er alltid så trivelig å høre fra deg :-)
Ha en fin kveld. Klem.

Unknown sa...

Den vart utruleg fin! :) Og ja, eg kjenner godt til den onde sirkelen du beskriv her. Berre at eg aldri får satt meg ned med symaskina og gjort noko med det. Men i permisjonen... DÅ! :)