fredag 2. desember 2011

adventskalender from abroad:)

Tante Hanne kjøpte denne kalenderen til Eline da hun var i London i høst. Jeg synes den er så søt:) Og minnie-kalenderen har selvfølgelig 25 luker! med sjokolade i. Stas! 
Enda flere hjerter er under produksjon... Jeg kommer meg visst ikke videre med det lille snev av syferdighet jeg har. 

Jeg må vise dere et nydelig hjerte jeg fikk av Sonja! Det får ikke komme opp på veggen ennå, for julen pynter jeg ikke til før på lille julaften. Men det ligger her på benken, og jeg klarer ikke puttet det unna. Det er så vakkert!

Og av vakreste navnesøstra mi fikk jeg... eh... fikk Eline, to nydelige hekkan-muffins! De kommer til å passe perfekt til lekekjøkkenet som hun skal få i bursdags/julegave:)

I morgen er det dags for pepperkakehusbaking! Det blir selvfølgelig visning etterpå! :)

god lørdag!

3 kommentarer:

Gitte sa...

Koselig kalender og nydelige hjerter:)

Klem Gitte

Sonja frå Sunnfjord sa...

Kjempesøt kalendar vesla hadde fått! Og herlige muffinsar!
Kjekt at du likte ♥. Det blir jo ekstra stas med julepynten når du ventar heilt til lillejulafta med å ta den fram:)
Spent på å sjå huset...
Klem

Motor forlag sa...

Vil du være med å lage Norges beste sybok? Send inn bidraget ditt innen 15.februar og vær med i konkurransen om å bli presentert i oppfølgeren til "Made by me. Sybloggernes beste oppskrifter." Hvis du deler denne informasjonen på facebook eller blogger om konkurransen innen 23. desember, er du også med i trekningen om et gavekort fra Stoff og stil på 2000,- Les mer på facebook-siden vår, https://www.facebook.com/#!/pages/Motor-Forlag/122555527796913
Hilsen Motor Forlag.