lørdag 11. september 2010

Diverse varmere.

Først hjerte- og sjelevarmeren: Tusen takk for alle hilsener og gode ord jeg har fått på bloggen min i det siste! Jeg blir så glad og veldig ydmyk! Det er så mange flinke og kreative sjeler der ute, så at noen velger å lete etter inspirasjon hos meg, det er en stor ære! Tusen takk gode mennesker!

Så til ørevarmeren jeg har strikket. Den ble litt for stor, brukte nok for løse masker. Men det gjør nytten sin iallefall:) Og den var jo superenkel og lage! Så for alle som kan rillestrikking, men ikke aner hvordan man følger strikkeoppskrifter; her er løsningen:
Legg opp 17-19 masker. (spørs hvor bredt du vil ha pannebåndet). Strikk ca 60 riller. Ikke bruk for løse masker. (1 rille vil si det samme som 1 gang fram og 1 gang tilbake ikke sant?) Fell av og sy sammen endene. Pynt med det du vil. Perler og paljetter eller heklede blomster f.eks.


6 kommentarer:

Unknown sa...

Flott strikking snuppa, men blei egentlig litt mærr intr i den skjønne blomsten eg ;o)

Kunne ikkje vist kossen en lage den vel? Sikkert nåken skjønne tanteprinsesser så hadde satt pris på litt sånn pynt på nåken kreasjoner :o)

IC.B sa...

Det ble så fint venninnen min. Håper den varmer på turene dine :) Takk for vaffelvisitten i dag, vi koste oss masse :) Stor klem fra Ingrid og co

Unknown sa...

Nei, bestemors 70 årsdag kan en sjølsagt ikkje gå glipp av.

Har ein uformell nestenavtale om guiding av svigerinnene Skjerstad og Gult hus i svingen neste gang eg klare å komma meg te Trondheim. (Studerte i 4 år der). Bur du langt unna? Kanskje me kunne fått te et minibloggtreff då i tilfelle ;o)

Superfin helg videre snuppa!

Skjerstad sa...

Fin ørevarmer , på en vakker kvinne :)Blomsten var kul på :)
Ha en fin fin søndag :)

Grete Winther Westrum Løvås sa...

Så enkelt at selv Grete kan klare det :D. I hvert fall uten blomst... ;)

Grete Winther Westrum Løvås sa...

Hva slags garn bruker du? Og pinnestr.?