søndag 19. september 2010

Flere lopper

I høst skjønner jeg meg ikke på min egen stil... Forrige helg kom jeg hjem med to lysestaker og serveringsbrett i lakket tre. Og tror dere ikke det ble 'tre-ting' i helgen og...  Det er da pussig at jeg plutselig skal bli glad i det trehvite igjen? 90-tallet, natura i all sin prakt, glemmer man ikke så lett... Eller ser jeg et spennende potensiale i de gamle tingene tro? Male, lakke? Det begynner å hope seg opp med ting jeg skulle ha shinet opp. Problemet er at jeg ikke tør... Maling er ikke min greie. Kan jo prøve å lakke, men er det først gjort, er det jo ingen vei tilbake liksom. Hva tror dere???
 Denne helgen ble det et trefat, en brevholder og en stor russusk tredukke med flere makne inni (hva heter slike egentlig?)

Ønsker alle en god start på ny uke!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Babushka!! (Dukkene altså :o))
Og de e jo så nyyydelige!!!

Eg anbefale spraylakkering eg altså! Nyfrelst på den fantastiske varianten av instant makeover ;o) Eg har faktisk laga nåken innlegg på det i det siste :o)

Eg må sei eg syns det e lettast å ta boksen fatt på brukt- og loppisfunn, for dei har en liksom ikkje nåke personlig forhold te hvis det ikkje blir vellykka. Så har en jo som oftast ikkje betalt så møkje for det heller liksom.

E spent på å sjå ka du velge å gjørr :o)

gult hus i svingen sa...

enig med Namaste, spray i vei. og blir du ikke fornøyd med fargen, kan du jo bare spraye en runde til, vet du.

Artig hvis du blogger om tingene i spraya tilstand.
Fin Mandag og klem fra Trine

Pafrika Og Belkini sa...

Hehe, kanskje det er treet som velger deg, og ikke omvendt?
Kjør på med maling du, det blir alltid fint. Det er ikke vanskelig i det hele tatt, men spraying høres jo uendelig mye enklere, kjappere og ikke minst gøyere ut. Bare spør Namaste over her, hehe. Jeg har litt ymse sprayprosjekter på gang selv, mangler bare sprayboksene... Synes det nesten virker for godt til å være sant at det er så enkelt. You go girl!

Fin mandagskveld til deg!

Kristin Kreativius sa...

:) Åh, dere er så gode:) Tusen takk for deres meninger! Men, i hvilke farger skal jeg male/lakke de? Jeg føler meg totalt rådvill når det gjelder disse tre-tingene her. Ja, det kommer sikkert til meg, sakte men sikkert...

Hvitt? Rødt? Lilla? Gult kanskje... Nei, noen ganger skjønner jeg meg ikke på meg selv.

Marianne sa...

Et besøk i min panelkledde stue kan være på sin plass om du ønsker et virkelig flashback til det glade 90 tall Kristin!! Her lever nostalgien i beste velgående!!