lørdag 4. juni 2011

i Sin favn!

I morgen skal vi være faddere til lille nydelige Johannes:) 


Denne sangen ble sunget  i Elines dåp, og jeg har blitt så glad i den. 

'Det skjer et under når barnet
møter oss hud mot hud.
Øynene speiler Hans himmel, 
gir oss et glimt av Gud.

Ingen på jorden er himlen så nær,
som barnet han tar i sin favn!'

(utdrag fra salmen; det skjer et under i verden)


Kommer nok til å grine litt i mårra. Om de synger denne, eller den gode gamle dåpssalmen; 'Fylt av glede'. Om en stund er det Olais tur, Og jeg gleder meg til å begynne med planlegginga:)

God søndag til dere:)

klæm

8 kommentarer:

Jenny - supersnella sa...

fantastisk sang - med en nydelig melodi. Vi har også hatt den i barndåp til våre.

Er også veldig glad i "Sov du lille sov nå godt" - den valgte vi til nr to. Fantastisk tekst og melodi der også :)

Kos dere i dåp, kjekt å få lov til å være fadder!

klem

Maria Isabel sa...

Jeg har ikke hørt salmen før, men den var veldig vakker, skulle gejrne ha hørt den med melodi. Sang i kirkekor i 5 år som tenåring, så er glad i mange salmer :)

Tusentakk for kjempekoselig hilsen inne hos meg, setter så utrolig stor pris på det!! Og som du selv skriver til meg, så varmer det i hjerterota ;)

Tenkte jeg skulle legge ut hva resultatet på prøvene mine var i neste innlegg.. men du kan jo få vite det nå, hihi :) Jeg blir henvist til infeksjonsmedisin på 2 sykehus, for å se hvor de tar meg inn fortest.. Så da skjer det NOE, og det er bare fordi jeg endelig traff en lege som var litt proffesjonell og som bryr seg om jobben sin.. for dette er noe fastlegen kunne gjort for et år siden. Og jeg har ikke vært noe tilbakeholden verken med spesialister eller fastlege jeg (er sykepleier, så har jo noe peiling).. men det har ikke hjulpet noe.. Etterhvert blir det vel et innlegg i sykepleien bladet, legetidskriftet eller aftenposten om hva jeg har opplevd, legen på lillestrøm som foreslo det.. For jeg har vel opplevd helse Norge på sitt absolutt verste!

MEN.. håper dere har hatt en like fantastisk helg som oss!! For her har det vært strålende sol!! Og håper dere for en strålende helg videre :)

Klem fra mæi :)

hobbyvimsa sa...

Heisann!!

Nydelig sang:::.Kos dere i dag:)

Her blir det navnfest for Anneli i september,men gleder meg til forberedelsene jeg også:)

Ha en fin søndag!!

Klem linda:)

Jenny - supersnella sa...

Søteste du! Jeg fikk pakke i posten i går jeg! Så snill du er. Kan ikke fatte at du har laget alle de fine sommerfuglene, for så å sende de i posten til meg.

Takktakktakk!! :)

Håper dere har hatt en fin dag!
klem

Unknown sa...

Så fine kort du har lagt.
Tippa dåkke har kost dåkke i dåp i dag :o)

Her e det jammen meg blitt litt sol og sommer, slettes ikkje værst. Kanskje eg sku begynt å smøre meg mon tru....? ;o)

ReVinyl sa...

Nydelig kort!

Jeg skal i bryllup i helga og kopierer denne ideen med andre ord da. Søskenbarnet mitt fra Buvika, som bor i Trondheim reiser til Budapest for å gifte seg. Pappan til bruden er fra ungarn. Gleder meg voldsomt! :)

Håper alt står bra til med deg og lille Olai! Klæm

Anonym sa...

Heia! :)

Søt salme.. kjenner den igjen fra minstemor sin barnedåp :)
For et nydelig kosrt, og for noen nydelige ord til lille Johannes.

Takk, for en søt hilsen inne hos meg. Det varmer hjertet mitt nå som det har vært så mye! :)

KLEM

Astrid sa...

Jeg elsker den salmen! Nydelig tekst. Å bære fram det nyfødte barnet til dåpen midt i hormonellaperioden må bare bli grining, slik er det ;). Jeg er så lettrørt at det ikke er noen vits i å forsøke å sjule griningen engang. Jeg leste forresten ammeinnlegget ditt. Jeg har slitt med ammingen med begge mine på den måten at jeg ikke har hatt nok melk. Et sjokk første gang - var ikke forberedt på dette. Ei klok dame sa til meg at det er viktigere med mamming enn amming. Jeg tror det er viktig å ikke slite seg helt ut på dette. En opplagt mamma som gjør en mage mett på flaskemelk tror jeg er bedre enn en totalt utkjørt mor som har vondt.. Jeg fikk til en kombinasjon med litt amming og mest flaske til lillesøster var 5 mnd. Det gikk litt bedre enn første gang, og måtte si meg fornøyd med det.
Håper du finner en vei ut av ammevondtene på den ene eller andre måten :)
GOD klem fra Astrid