fredag 12. august 2011

lørdagsshopping???

Da har jeg isåfall forslag til butikk! Herlige Wilmas hus i Fredrikstad er virkelig verdt et besøk! Og enda herligere enn butikken er de to jentene som eier butikken, min venninne Helén og søstra hennes. I sommer fikk vi sjansen til en snarvisitt innom Fredrikstad, og det ble noen kupp skal jeg si dere! ...Skjønner at det er flere enn meg som synes det er litt langt å dra helt til Wilmas hus på en lørdags formiddag, men da kan dere iallefall ta en titt her, 'like' siden deres på fb, og se og sikle litt når det blir lagt ut nye bilder av nyheter!
Jeg og Eline kunne hengt her hele dagen, og tatt med oss hele butikken hjem til Trøndelag! Selvfølgelig hadde vi tatt med 'tante' Helén på lasset!
Fatet, papirlykten (som jeg gjerne skulle hatt maaaange av) og den herlige blå lyslykten er fra Wilmas hus. Den rosa telyseholderen er fra Søstrene Grene.

6 kommentarer:

ReVinyl sa...

Hærlig!

Broren min bor i Fredrikstad, og jeg i Oslo så vil nok stikke innom der etterhvert ja...Takk for tips!

Go hælg te dæ! Klæm

Unknown sa...

Her hadde jeg også likt meg :)
Liker alt som er på fatet, så fin fargekombinasjon!
God lørdagsklem m

Kine sa...

Åj der var det mye fint!

Bondekona sa...

åH, DET SÅ UT SOM en superherlig butikk.

Litt langt borte, ja..

Fru Langstrømpe sa...

Tror kanskje det er litt greit, iallfall for lommeboka, at jeg bor laaaaaaaangt borte fra Fredrikstad !

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Tusen takk for kommentar hos meg, ja det er virkelig en heldig liten jente vi har :D Om jeg er i Fredrikstad skal jeg virkelig ilegge butikken et besøk, kjenner det rykker i bankkortet, så MASSe fint!
God helg i huset :)