onsdag 28. september 2011

i kveld

er det førjulsstemning i heimen. (Motstod fristelsen til å sette på julemusikk!)... Ser at det er flere som har  startet produksjonen til årets julemesse. Jeg kommer nok til å vise fram resultatet av dette etterhvert som det nærmer seg advent.
jeg elsker julen! men, er det litt tidlig med julerødt, glitter og bjelleklang kanskje?

10 kommentarer:

ReVinyl sa...

Hehe....ja, jeg også kjente det var litt tidlig da jeg startet å lage litt til julemarked. Fordelen med å begynne nå da, er å kunne ta det i sitt eget tempo og ikke sitte oppe de siste nettene...

Venter foreløbig med julemusikken ;)
Klæm

Fru Langstrømpe sa...

Kremt.....første julerøde julegave ble laget i juli her i huset.....julemusikken kommer på 1. Desember.

Maria Isabel sa...

Nei nei nei, ikke for tidlig i det hele tatt!! ;) Jeg holder selv på å lage et heklet barnevognteppe, og nå er det jo sånn at å lage ting ofte tar lenger tid enn å kjøpe, da kan man ikke ta seg luksusen å begynne så seint desverre. Men må poengtere at jeg har motstått fristelsen av å sette på julemusikk jeg og, for DET er litt tidlig, hehe :)

Klem :)

Ps: Er du med på julemesse??? Når og hvor??

Lykkerusk sa...

Kjempekoselig! Får julesommerfugler i magen når jeg ser dette:) Ikke for tidlig, i hvertfall ikke hvis du lager til juleverksted. Gleder meg til å se hva det blir.

Guri sa...

Aldri for tidlig å starte med juleproduksjonen :) Julekvelden kommer for tidlig på kjærringa hvert år ;)
Klæm

Fragmenter sa...

Jeg hører til de som starter juleforberedelsene sånn ca en uke før julaften, og ender opp med masse stress. Så bare fint med en reminder om at det er lurt å være ute i god tid:-) Gleder meg til å se hva du har laget:-)
Ha en herlig torsdag!
Klem, Elin

Frihet sa...

Å forberede til jul er så kos!!!

PrinsessaPåErta sa...

Å nå kjente jeg julefølelsen komme selv! ;) *gledermeg*

Elisabeth, innerst i veien sa...

Julemusikken kan vi god drøye litt med, men det gikk plutselig opp for meg forleden dag at jeg burde sette i gang med det juletreteppet jeg har planer om. ☺

Anonym sa...

Litt tidlig ennå syns jeg. Men jeg må være ærlig og si at jeg faktisk har tenkt tanken selv. Julegaveideene er jo alltid velkommen! :)