torsdag 22. september 2011

på kjøleskapdøra

Mens jeg venter på at kreativiteten snart skal melde seg, vil jeg vise dere kjøleskapdøra vårres. Det finnes ikke noe integrert på dette kjøkkenet, så da får man heller dekorere den hvite slitne klossen litt. Siden vi leier synes jeg ikke noe om å hamre inn spiker over alt, så derfor har jeg laget en liten bildevegg på kjøleskapet istedet:)
 Tape er i vinden for tiden. Siden jeg ikke har sånn fancy tape, dekorerte jeg maskeringstape med tusjer, og fikk den akkurat sånn som jeg ville ha den! Og mange har nok disse kortene som var med i siste nr av rom 123. 'Rolig, det ordner seg'! trenger jeg å bli mint på iblant ja!

Magneten øverst til høyre er det Guro, bak bloggen Maksimalisten som har laget! Er den ikke fin?! 'Din rabagast! Er du helt pling i bollen?' Herlige uttrykk som blir lite brukt i dag. Eller? Har du brukt ordet 'rabagast' om noen i det siste?
Den øverste tegneseriestripen er en M-stripe. Madammen får øye på en edderkopp, og reagerer på samme måte som jeg gjør når jeg med gru oppdager sånne i mitt hus. På Tsjorta til karen på stripa under står det: 'Kvinner er fra venus, jeg er fra Mjøndalen'. Passet husbonden perfekt ettersom han kommer derfra:)
Bildet av de lykkelige nygifte er tapet fast med dymotape med kjærlighetsord på:)

Her henger dåpsinvitasjonene til begge ungene, bilde av en morsk Eline under hennes første påskefeiring, Olais fødselsannonse fra lokalavisen og bryllupsbildet vårt. Blant annet :)
Å titte inni kjøleskapet, blir man ofte lettere deprimert av, men da er det jo bare å lukke døra igjen og se på det som gjør meg glad!

fin dag til dere! Nå er det jammen meg snart helg igjen!

13 kommentarer:

Unknown sa...

Så koseleg og personleg kjøleskapsdør :) Det er nesten så eg får lyst til å tape og dymoe bileter etc på vårt innebygde kjøleskap no.. men eg må nok berre motstå freistinga :)
Artig vri på maskeringstape! :)

Joni (pigesind) sa...

Det ble jo veldig flott! Vi leier også, så det er lite på veggene, gitt. Dette var jo en veldig fin løsning på det:-) Og herlig med egendekorert tape!

smilehull sa...

Herlig kjøleskapsdør!! Tror jeg må ta en opprydding på vår...

Og ja, ordet rabagast er stadig i bruk her i huset! Kasper er en ordentlig rabagast, og sier det faktisk om seg selv av og til;) Her i nord bruker vi det ganske mye! Ja til et rikere norskt språk, med gode NORSKE ord! :)

PrinsessaPåErta sa...

Så herlig Kristin! Tror ikke jeg skal blogge om mitt kjøleskap...:p

Bondekona sa...

Finere og ryddigere enn vår..
Hvor er lekseplanene?
Barnehageplanene?
Oppskriftene?
Foreldremøtelappene?

;)

Sonja frå Sunnfjord sa...

Ikkje like fint på mi kjøleskapdør, nei:) Litt meir av timekort, skiftplan, møteinnkallingar osv der.
Rabagast brukar eg av og til, og det andre uttrykket er brukt både titt og ofte. Vi likar å tulle litt i min familie...
:-)

Guri sa...

Hærlig kjøleskapsdør :) Litt mer kaotisk og rotete på min ja..... ;)
Klæm

Fru Langstrømpe sa...

Herlig...jeg ble også litt glad, kjenner jeg ;)

Fru Keilegavlen sa...

Så flott og gjennomført!

Kine sa...

Det var jo kjempefint! Mitt er fylt med tegninger, -fint det også ;-)

Rabagast bruker jeg ofte faktisk! Men merker at det ikke er så vanlig lenger :)

Unknown sa...

Er litt lei meg for at ikke vi har magnetkjøleskap, for det en fin plass å gjøre sånne koslige sprell som du har gjort :)
Det er sånn man blir glad av å se på!
klemm mmmm

~Anna~ sa...

Tusen takk for fine kommentarer i bloggen min! :) Lekkert kjøleskap, likte tape-ideen din, da får man jo akkurat den fargekombinasjonen man vil ha! :)

Dorteas lille verden sa...

Lurt,og veldig dekorativt! De cakepops'ene i forrige innlegg MÅ jeg bare prøve! De ser himmelsk gode ut:) Klem