torsdag 2. desember 2010

Stemning!

Sitter å hører på Mosaics vakre jule-cd, 'mitt hjerte alltid vanker'; kan ikke annet enn å få deilig julestemning av det! Kreativiteten begynner å prikke i fingrene, og det tegner til å bli en sen kveld med til-og-fra-lappe-verksted ved kjøkkenbordet. Ute skimter jeg juletreet jeg har fått låne av mamma. Hun har laget det selv. Av kvister, grener og ståltråd. Er det ikke fint!?!
Til-og-fra-lappene, som dere har fått en forsmak på før blir seende ca sånn ut.

De første julegavene skal leveres i helga, så nå må jeg bare henge i og bli ferdig med innpakning og pynting. Jeg er av den typen som synes det er veldig stas å pakke inn gavene skjønner dere! Det er ikke mye slitent julepapir til 5 kr. rullen og uglybygly gavebånd her i gården! Pakkene skal se fine ut de! 
Og når dere kjøper gavepapiret; husk å kjøp resirkulerbart! Gjerne gråpapir! Det er nemlig mye av papiret som ikke kan hives i papirsøpla!

God fredag alle ihopa! Flere som skal på julebord kanskje? Det blir det her, og etterpå går turen over fjorden til bestemor på førjulsbesøk:)

6 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Hei Høpp!!Kjempe fint tre moren din har laget,og nydelig kort,heldige de som får gave fra deg som du har lagt så mye arbeid i,gøy!!God helg og kos deg på julebord:)Klem linda:)

Barbros lille verden sa...

Wow, så flott et tre!!!! Imponert :)
Nydelige jenta di med fin blånisselue da! Alle gode ting er tre vettu ;)
Så koselig at du setter så pris på award da, herlig!
Tusen takk for gode ord fra deg, her begynner alt å gå så meget bedre :) Spent på hvordan det blir med den første ordentlige arbeidsdagen i morgen, men det går vel helst bra det og :)
Riktig god helg, snuppa!
Klem fra Barbro

gult hus i svingen sa...

så fine til- fra- lapper du lager, Kristin:) Det er artig å pakke inn og gjøre seg flid med julegavene:) bruker bare gråpapir her i huset:)

Mammaen din har jammen laget et fint juletre:) Fingerferdigheten og kreativiteten ligger i familien, skjønner jeg:)

Håper Eline har det bra, med eller uten nisselue:)

Fredagsklem fra Trine:)

63 grader nord sa...

Skikkelig fint juletre!!! Dyktig mamma du har :0)

Unknown sa...

Det var jammen meg et fint julatre ja!

Og eg betvile ikkje at det ikkje e nåke småtteri når denna snuppå pakke inn pakkesangene sine nei ;o)

Kosa deg videre med adventstida vennen :o)

Rosa sa...

Heisann!

Nyyydelige til-og-fra lapper, wow! Helt enig med deg, det skal være litt spesielt, dvs ikke 2-kr papir fra Rimi. Innpakningen er jo nesten halve kosen, både for avsender og mottager:-)

Takk for gratulasjon! Vet nesten ikke om jeg tør fortelle... men i dag var jeg jammen heldig IGJEN!!! Helt utrolig! Veldig glad:-)

God mandag!

Klem, Rosa